KRIJO NJË PROFIL PËR PERSONIN E ZHDUKUR

Këtu mund të krijoni një profil falas për persona të zhdukur. Pas plotësimit të të dhënave, automatikisht gjenerohet një foto që mund ta përdorni për të mbështetur kërkimin policor. Nëse dëshironi, profilin e personit të zhdukur mund ta publikojmë në faqen tonë në Facebook, Instagram dhe në uebfaqe. Për këtë qëllim, të dhënat tuaja do të verifikohen nga administratori, dhe pastaj do të publikohen.

Shtesërisht, “Gjej Mua” do të kontaktojë krijuesin e profilit të personit të zhdukur.

Kujdes: Para se të krijoni një profil për personin e zhdukur, duhet të paraqitet një raport në stacionin e policisë!

KRIJO NJË PROFIL PËR PERSONIN E ZHDUKUR

* Fushat e domosdoshme

Detajet për personin e zhdukur:

(Për arsye të mbrojtjes së të dhënave, regjistrohet vetëm shkronja e parë.)

Kur dhe ku u parë për herë të fundit personi i zhdukur:

Përshkrim personal:

Formatet e fotove: jpg, gif, png, jpeg | Madhësia maksimale e skedarit: 2 MB.

Vendbanimi i personit të zhdukur:

(Të dhënat nuk do të publikohen)

Të dhënat e anëtarit që njofton:

(vetëm për kontakt, nuk janë të dukshme në faqen e internetit)